Lees meer

Siegbert van Reeth | Tuinarchitectuur en tuinaanleg

Het bedrijf heeft 17 jaar ervaring in alle mogelijke en bijzondere tuinprojecten, groot, enorm groot, klein of bijzonder klein … De passie en gedrevenheid van het team blijft voor ieder project hetzelfde. Door de jaren heen is een grote professionaliteit opgebouwd waardoor de kennis en ervaring groot is. Een vakkundig bedrijf op alle gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, daktuinen, vijvers, zwemvijvers …. De waaier is zeer breed.

Informeer voor al uw wensen … XXL, Xl, L, M S of XS. Een betrouwbaar en geloofwaardig bedrijf dat al velen tevreden heeft gemaakt. Siegbert adviseert u graag en kan in overleg uw droomtuin ontwerpen. Uw wensen en ideeën worden meegenomen in het realiseren van uw nieuwe tuin.

Wilt u uw tuin herinrichten? Siegbert en zijn team staan u met raad en daad terzijde en toveren uw oude tuin om tot een prachtige nieuwe look. U wordt geadviseerd in het gebruik van de bomen en/of planten.

tuinaanleg – eigen boomkwekerij Plantas – onderhoud

Bevlogen en vol passie als Siegbert en zijn team zijn zo hebben zij ook de boomkwekerij “Plantas” gerealiseerd waar verschillende soorten bomen, struiken en heesters gekweekt worden. Dit wordt met de grootse zorg voor bomen en planten gedaan. De nadruk ligt op de inheemse variëteiten. Dit is een bewuste keuze om tuin en natuur samen te laten komen in één geheel.

Ontdek de passie en professionaliteit.
Siegbert en zijn team gaan niets uit de weg en zijn gewend grote projecten feilloos tot een goed einde te brengen. Er zijn heldere afspraken te maken die zij strik en gedreven nakomen tot een succesvol verhaal.

Succes bereik je namelijk samen. En dat is wat je voelt bij deze firma, de neuzen staan allemaal dezelfde kant op en daardoor kunnen zij voldoen aan alle wensen van de klant. Opdrachtgevers vanuit ook verre omstreken zoals o.a. Frankrijk zijn optimaal tevreden en blij dat zij het bedrijf Siegbert van Reeth op hun weg zijn tegengekomen.

Gedreven team met passie
voor alles dat met groen te maken heeft

17 jaar ervaring en een brede waaier aan mogelijkheden

Contacteer ons

Menu